Avalanta - Opdræt af British Shorthair & Hellig Birma
Home
British Shorthair - BRI
Hellig Birma - SBI
Killinger - babies
Killingegalleri
Spørgsmål & Svar
Kontakt
Birmakuld
Britekuld
Søger nyt hjem
Køb af killing?
BirmakuldGullan & Amiko venter killinger den første uge af marts 2015.

Farverne kan blive lilla, blå, chokolade og brun masket med eller uden tabby mønster. Gullan og Amiko har tidligere lavet et helt fantastisk kuld med 3 utrolig kælne, tillidsfulde og smukke killinger.

Det er muligt at reservere en killing fra kuldet allerede nu.

Killinger solgt til kæl neutraliseres for købers regning, før de flytter hjemmefra! Killinger til kæl koster 5000 kr + prisen på neutralisering. Hun killinger til avl i showkvalitet med åben stambog koster 8500 kr incl rabiesvaccination, EU pas og ID chip. Kittens for pet cost DKK 5000 plus the price of neutering. Kittens for breeding in show quality costs DKK 8500 which includes rabiesvaccination, EU passport and ID chip.

Killinger til avl sælges kun til registrerede opdrættere med eget stamnavn, mindst 5 års erfaring og anbefaling fra mindst een anden opdrætter.

Hvis du er interesseret i en killing fra os, så send os en mail på adressen mail@avalanta.dk , gerne med udgangspunkt i spørgsmålene her:. Vi kan også kontaktes på tlf. 26132035 - eller send os en mail med navn og nummer, så ringer vi tilbage :-)

Da indekatte får den bedste trivsel når de lever sammen med en anden kat, sælges vores killinger ikke til liv som alenekatte, men kun til hjem hvor de får selskab af en anden birma.

Obs! Vi har haft store problemer med vores mail. Hvis du har skrevet til os og ikke fået svar så skriv igen - problemet skulle være løst nu.

Fotos: Gullan nusser om sine killinger.

HomeBritish Shorthair - BRIHellig Birma - SBIKillinger - babiesKillingegalleriSpørgsmål & SvarKontakt