Avalanta - Opdræt af British Shorthair & Hellig Birma
Home
British Shorthair - BRI
Hellig Birma - SBI
Killinger - babies
Killingegalleri
Spørgsmål & Svar
Kontakt
Birmakuld
Britekuld
Søger nyt hjem
Køb af killing?
Søger nyt hjem

Chili - verdens dejligste 4 årige chokoladefarvede britepige søger et nyt kærligt og blivende hjem!

Chili måtte desværre flytte her hjem igen med kort varsel, da en i hendes familie udviklede alvorlig allergi overfor katte.

Chili er super kælen, harmonisk, tillidsfuld, legeglad, social og nyder at være i hænder og tæt på sine mennesker. Hun er en typisk brite, der spinder bare man taler til hende og tager det meste med ophøjet ro. Hun har et gemytligt temperament, nyder at være tæt på sine mennesker, kan lide at lege, men har generelt et roligt aktivitetsniveau og er utrolig harmonisk og svær at stresse.

chili er glad for alle - børn, voksne, gæster, selv dyrlægen får lov at klør hende på maven. Chili er en harmonisk kat, der kan fungere både som alenekat, men formentlig også let kan sammenføres med en killing, med godt resultat.

Chili er fuldt vaccineret og får en flytte hjemmefra pakke med, når hun flytter med lidt foder, legetøj og et tæppe der lugter trygt af hjemme. Chili vil blive neutraliseret for købers regning inden hun får lov at flytte hjemmefra (dyrlægens pris er pt ca 1050 kr og afregnes direkte med dyrlægen).

Chili koster 2800 kr + prisen på neutralilseringen.
 

HomeBritish Shorthair - BRIHellig Birma - SBIKillinger - babiesKillingegalleriSpørgsmål & SvarKontakt