Avalanta - Opdræt af British Shorthair & Hellig Birma
Home
British Shorthair - BRI
Hellig Birma - SBI
Killinger - babies
Killingegalleri
Spørgsmål & Svar
Kontakt
Kosma
Ristretto
Amazing
Dida
Polyanna
Bluffpoker, hankat
Amazing

Vores skønne Amazing er 5. generation af egne linjer og en fantastisk britepige med nogle af Europas bedst premierede og mest berømte briter i sin anetavle.

DK*Avalantas Amazing Queen of Hearts, BRIns2464 (silvertabby spotted m. grønne øjne), født 10. juli 2013. HCM scannet negativ ved årsskiftet 2014-2015.

Far: International Champion Beckham Tihe First Volex, BRIc. Scannet fri for HCM og gentestet negativ for PKD.

Farfar: Europa Champion S*Olangas Oligark DVM, DSM titler, BRIc
Farmor: Allure's Vlasta, BRIa

Mor: DK*Avalantas Evita, BRIns2464. Scannet fri for HCM og gentestet negativ for PKD.

Morfar: International Champion Kjättas Aslan, BRIns2464. Scannet fri for HCM og gentestet negativ for PKD.
Mormor: DK*Avalantas Tuva Mandelblomst, BRIns2464.

Amazing er en skøn britepige, der charmerer alle gæster der kommer i huset og i det hele tager nyder at være med hvor resten af familien er. Hun er tillidsfuld, umiddelbar, legeglad og kælen og nyder at være sammen med både børn og voksne og tager både larm, vild leg og dyrlægebesøg med ophøjet ro og en høj spinden. Hun er klog og lærenem med et højt selvværd og er også en fantastisk mor - omsorgsfuld, omhyggelig og med masser af overskud til sine killinger. Hun har født fuldstændig ukompliceret og opfostret et kuld med nogle af de bedste og mest kælne killinger vi nogensinde har haft i vores opdræt. Amazing lever i høj grad op til sit navn og må siges at være det vellykkede resultat af over 10 års målrettet avlsarbejde, henimod at skabe den perfekte brite - sund, harmonisk, tillidsfuld, rolig, social og med sølvbritens smukke karakteristika, gode aftegninger, en bred og velbygget kropstype og en smukt og rundt ansigt, med velformede, små ører og smukke rundede øjne.

Fotos herunder:HomeBritish Shorthair - BRIHellig Birma - SBIKillinger - babiesKillingegalleriSpørgsmål & SvarKontakt