Avalanta - Opdræt af British Shorthair & Hellig Birma
Home
British Shorthair - BRI
Hellig Birma - SBI
Killinger - babies
Killingegalleri
Spørgsmål & Svar
Kontakt
Kosma
Ristretto
Amazing
Dida
Polyanna
Bluffpoker, hankat
Kosma

Vores smukke, tyske sølvtabby pige. Tak til Opdrætter Dr. Med.Vet. Iris Knüfermann fra Gryffindor's for denne fantastiske britepige.

Gryffindor's Silver Kosma, BRIns2264 (silvertabby blotched m. grønne øjne), født 11. april 2011. Blodtype A. HCM & PKD negativ.

Far: Gryffindor's Silver Firenze. Scannet fri for HCM og gentestet negativ for PKD.

Farfar: Europa Champion Joffi vom Wahrberg, BRIns2264
Farmor: International Champion Gryffindor's Silver Calista, BRIns2264

Mor: CACJ Gryffindor's Silver Smilla, BRIns2264 (silverblotched m. grønne øjne.) Scannet fri for HCM og gentestet negativ for PKD.

Morfar: Europa Champion Joffi vom Wahrberg, BRIns2264
Mormor: Grand International Champion Silver Elaine aus Curbechi, BRIns2264

Kosma er en helt utrolig smuk, velproportioneret britepige, med et helt exceptionelt fint mønster og en fantastisk kontrast. Hun er en super charmerende og meget kælen brite, der er vokset op sammen med vores 2 birma-piger og derfor har lagt sig en del birma-manerer til - bl.a. kan hun lide at blive båret og er i det hele taget en værre hygge-potte, der elsker nus og kontakt. Hun er en klog, lærenem og social kat, der følger een dagen igennem og sjældent er ret langt væk fra sine mennesker - hvis hun da ikke lige ligger i en stor bunke med birma'erne og spinder. Vi er utrolig taknemmelige for at få lov at få disse fantastiske linjer og hendes fine kvaliteter ind i vores opdræt.

Fotos herunder: På fotoet var Kosma kun 10 mdr gammel og allerede en smuk, stor britepige med en god type og et smukt tabbymønster.Fotos herunder: Kosma 14 uger gammel og netop ankommet fra Tyskland og straks optaget som fuldgyldigt medlem af "birmamentet".


Fotos herunder: Babybilleder af Kosma taget hos hendes opdrætter mens hun stadig boede i Tyskland.


HomeBritish Shorthair - BRIHellig Birma - SBIKillinger - babiesKillingegalleriSpørgsmål & SvarKontakt