Avalanta - Opdræt af British Shorthair & Hellig Birma
Home
British Shorthair - BRI
Hellig Birma - SBI
Killinger - babies
Killingegalleri
Spørgsmål & Svar
Kontakt
Kosma
Ristretto
Amazing
Dida
Polyanna
Bluffpoker, hankat
Bluffpoker, hankat

Efter mange års venten blev vores drømmekilling endelig født nede hos Ad de Bruijn i Holland og vi var lykkelige for at få ham hjem til os i efteråret 2012.

Bluffpoker de Broeckloni, BRIns2264, født d. 5. maj 2012

Bluffpoker er både kælepotte og avlshan. Han har været kemisk chipkastrat i 1½ år før han blev fertil, hvor han indgik helt naturligt i flokken og hjalp med at passe killinger og var en rigtig hyggeonkel. Nu er han en velfungerende, fertil hankat, der har let ved at parre og stadig er sød og rar ved de andre katte. Han bor periodisk hos en god veninde i nærheden, da han har lettest ved ikke at strinte akt for meget indendøre, når der ikke er så mange fertile piger omkring ham.
 

Far: Vale of Proud's Nero, BRIns2264

Farfar: Burundi de Broeckloni, BRIns2264
Farmor: SC Vale of Proud's Cookie Girl, BRIns2264

Mor: Balletje-Balletje de Broeckloni, BRI2464

Morfar: Grand International Champion Sulver Syb Fân Liwardia, BRI2464
Mormor: Betsy Blair de Broeckloni, BRI2264

Bluffpoker er fra et af verdens allerbedste briteopdræt, Broeckloni i Holland. Hans opdrætter, Ad de Bruijn, er international Fife dommer og rejser verden rundt og dømmer internatiale katteudstillinger og ved, om nogen, hvordan en perfekt brite skal se ud. Han er også manden bag den legendariske "broeckloni-type" - et mørkt, klart tegnet sølv blotched mønster, som Bluffpoker er et fornemt eksempel på.

Bluffpoker er en stor, mild hankat med et skønt kælent og harmonisk gemyt. Han er vist så tæt på den perfekte britehan man kommer - en stor, tung dreng, med en fantastisk bredde. Han har små, velformede ører, en hvælvet pande, smukke, runde øjne med et dybt, grønt blik. Hans mønster er perfekt tegnet, lysende sølv på gnistrende sort baggrund med skarpe grænser mellem de to farver og han har en fantatisk velbygget tyngde og det mest gemytlige og tålmodige temperament man kan finde hos en fertil hankat.

Fotos herunder:
På billederne herunder er Bluffpoker 9 mdr gammel. 


Fotos herunder: Bluffpoker 6½-8 måneder gammel og allerede en stor, smuk kat. Øjenfarven er stadig killingegul og bliver grønnere og grønnere for hver uge.


Fotos herunder: Bluffpoker som killing hos sin opdrætter i Holland. 

HomeBritish Shorthair - BRIHellig Birma - SBIKillinger - babiesKillingegalleriSpørgsmål & SvarKontakt