Avalanta - Opdræt af British Shorthair & Hellig Birma
Home
British Shorthair - BRI
Hellig Birma - SBI
Killinger - babies
Killingegalleri
Spørgsmål & Svar
Kontakt
Iris
Gullan
Amiko, hankat
Amiko, hankat

Amiko, vores store kælepotte, fik charmeret sig ind i vores hjerter, nærmest ved et tilfælde. Han har virkelig vist sit værd, ved - ud over at være kæleprins og hyggepotte, at lave nogle utrolig fine killinger. Amiko bor nu primært hos vores gode veninde, som elsker ham ud over alle grænser, men han kommer tit hjem på besøg.

Dk*Snowflake Birma Amiko, SBIa (blåmasket), født 22. april 2011.


Far:
 DK Chiangmau Suma, SBId.

Farfar: DK Silky Catz Mr Egyptian King Emil, SBIn.
Farmor: DK Chiangmau Eleonora, SBIf.

Mor: Snowflakes Asha, SBIg.

Morfar: Champion Jente's Kenno Grasa, SBIa21.
Mormor: DK Chiangmau Aura, SBIg.

Amiko er kælen, tillidsfuld, mild og social ud over alle grænser. Han favner alle - både voksne, børn og andre katte - og han charmerer alle der møder ham. Egentlig var vi slet ikke på udkig efter en ny kat, da Amiko kom ind i vores liv, men hurtigt stod det klart, at ham kunne vi slet ikke undvære, selvom vi dengang, havde en anden fertil birmahan som avlskat. Han blev hjembragt og "ansat" som kælepotte, sofakat og velkomstkomité, og ret hurtigt begyndte mange af vores venner, familie og gæster, at spørge om det dog ikke var muligt, at han en dag kunne blive far til et kuld killinger, for de ville så gerne have chancen for at adoptere en lille mini-Amiko. Vi besluttede derfor at lade Amiko være fertil en periode, så han kan bidrage til genpuljen med sit gode gemyt, kælne væsen og robuste og sunde gener.

Ud over sit helt fantastiske sind og godmodige gemyt er Amiko er en sund,  stor, tung og velbygget birma, men solide benstammer, en fantastisk pels, god knoglebygning og ansigtsform og en smuk og veludviklet hale. Amiko strinter ikke og bor derfor uden problemer indefor med familien.

Fotos herunder: Amiko.

HomeBritish Shorthair - BRIHellig Birma - SBIKillinger - babiesKillingegalleriSpørgsmål & SvarKontakt